Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi252g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g13g1.3kcal0.2g0g0.1g10.7g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g6.9g25kcal3.1g2.8g0.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale19g11kcal1.9g0.9g0.1g13.8g
Manteli, jauhettu, n. 1dl88g530kcal21.2g5.8g47.6g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1135kcal52.8g19g96.4g61.4g
Valittu annoskoko380g568kcal26.4g9.5g48.2g30.7g
Annoskoko puolitettuna190g284kcal13.2g4.8g24.1g15.4g
Arvot/100g100g149kcal6.9g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174