Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g200g230kcal44g0g5g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g10g90kcal0g0g10g0g
Flora kevyt ruoka 7%100g85kcal1g4.5g7g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g10g16kcal0.9g3.1g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g60g66kcal1.8g3.9g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g974kcal95.4g23g53.6g0.2g
Valittu annoskoko380g487kcal47.7g11.5g26.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna190g244kcal23.9g5.8g13.4g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393