Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g546kcal0.9g0.3g61.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 82g280kcal8.3g57.1g1g2.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Banaani, kuorittu 100g87kcal1.1g18.4g0.4g1.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g2397kcal37.8g247g138.6g12.2g
Valittu annoskoko380g1199kcal18.9g123.5g69.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna190g599kcal9.5g61.8g34.7g3.1g
Arvot/100g100g316kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700