Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 165g371kcal11.1g67.2g2.3g18.1g
Voi 63g453kcal0.7g0.3g50.8g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 63g83kcal1.6g2g7.5g0g
Maustekurkku63g10kcal0.4g1.9g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1889kcal31.6g151g121.8g39.4g
Valittu annoskoko380g945kcal15.8g75.5g60.9g19.7g
Annoskoko puolitettuna190g472kcal7.9g37.8g30.5g9.9g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.9g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301534