Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä60g66kcal4.7g10.8g0.3g4.8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g53g41kcal2.7g6g0.6g2.6g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g744kcal66g45.6g32.4g15.4g
Valittu annoskoko380g372kcal33g22.8g16.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna190g186kcal16.5g11.4g8.1g3.9g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502