Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g113g101kcal1.7g6.8g7.3g2.3g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g113g51kcal1.7g8.5g1.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g85g97kcal13.5g1.6g4.2g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g70g78kcal16.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana761g654kcal66.2g33.8g27.8g4.6g
Valittu annoskoko380g327kcal33.1g16.9g13.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna190g163kcal16.6g8.5g7g1.2g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961