Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g31g172kcal0.3g0.3g18.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6.3g19kcal0.5g3.5g0.1g0.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 28g84kcal2.4g15.2g0.5g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 125g41kcal3.6g2.5g0.8g4.4g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g25g85kcal5.4g0.2g7g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana761g1194kcal45.2g97g63.6g21.6g
Valittu annoskoko381g597kcal22.6g48.5g31.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna190g299kcal11.3g24.3g15.9g5.4g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.7g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439