Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi125g13kcal1.9g1.9g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g562g113kcal5.6g16.9g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Vesi2499g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)187g128kcal3g27.9g0.2g0g
Hirvenjauheliha oma saalis375g420kcal82.5g0g11.2g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g1808kcal191g97.2g70.4g0g
Valittu annoskoko3800g904kcal95.5g48.6g35.2g0g
Annoskoko puolitettuna1900g452kcal47.8g24.3g17.6g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389