Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g832g233kcal5g49.5g1.7g20.8g
Lanttu 666g192kcal6.7g30.6g2g12g
Sipuli (kuorittu)666g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Soijarouhe, tumma, 30g166g538kcal83.2g49.9g0.8g9.2g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g50g117kcal1.5g13.1g6.6g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g333g399kcal11.3g12g33.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g228kcal6.8g46.6g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g3902kcal252.4g474.8g98.2g126.2g
Valittu annoskoko3800g1951kcal126.2g237.4g49.1g63.1g
Annoskoko puolitettuna1900g976kcal63.1g118.7g24.6g31.6g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304