Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio1001g2804kcal25g35g280.4g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 951g2829kcal14.3g60.6g285.4g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 401g80kcal2.8g12g0.4g7.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro150g46kcal3.2g6.3g0.8g4.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Hunaja 65g215kcal0.3g52.6g0g0g
Sinappi (teollinen)50g64kcal2.2g7.1g3g0g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Anjovis-filee, 1 kpl300g631kcal28.5g42.1g39.1g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 300g65kcal0.9g4.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g13961kcal171.8g521.4g1222.2g64.2g
Valittu annoskoko3800g6981kcal85.9g260.7g611.1g32.1g
Annoskoko puolitettuna1900g3490kcal43g130.4g305.6g16.1g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171