Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 653g2242kcal66.6g457.4g7.8g22.9g
Sokeri 427g1734kcal0g426.8g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g121kcal0g29.9g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g2011g784kcal66.3g62.3g30.2g0g
Kananmuna kuoreton 415g592kcal51.8g1.2g42.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g251g1709kcal2.5g2.5g188.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g14407kcal375.8g1969.8g538g46g
Valittu annoskoko3800g7204kcal187.9g984.9g269g23g
Annoskoko puolitettuna1900g3602kcal94g492.5g134.5g11.5g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655