Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g100g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Leivinjauhe25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105g1.8g5.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g50g70kcal7g7g1.7g24g
Vehnänalkio 25g90kcal7.3g7.7g2.5g3.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1850g1036kcal157.2g92.5g3.7g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss500g171kcal5g20.5g4g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g6992kcal661.2g491.4g253g103.2g
Valittu annoskoko3800g3496kcal330.6g245.7g126.5g51.6g
Annoskoko puolitettuna1900g1748kcal165.3g122.9g63.3g25.8g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983