Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g749g2395kcal103.3g434.1g24g61.4g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g998g1278kcal149.7g0g89.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu170g214kcal18.7g0.5g15.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 437g185kcal42.8g1.7g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1248g412kcal41.2g61.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Oliiviöljy 62g552kcal0g0g62.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7600g10144kcal715g1008g384.4g127.4g
Valittu annoskoko3800g5072kcal357.5g504g192.2g63.7g
Annoskoko puolitettuna1900g2536kcal178.8g252g96.1g31.9g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754