Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 801g773kcal24.1g156.9g2.6g7.9g
Paistijauheliha 10%801g1361kcal160.2g0g80.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g501g1402kcal95.1g0.2g110.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Maito, Kevyt1602g737kcal51.3g76.9g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7608g8600kcal664g477.6g434g19.2g
Valittu annoskoko3804g4300kcal332g238.8g217g9.6g
Annoskoko puolitettuna1902g2150kcal166g119.4g108.5g4.8g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598