Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1500g361kcal27.2g33g4.5g34.5g
Kasvisliemikuutio 39g119kcal3.7g5.3g9.2g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)300g255kcal3g10.5g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Aurajuusto300g1020kcal60g0g87g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7608g3599kcal192g113.4g244g75.8g
Valittu annoskoko3804g1799kcal96g56.7g122g37.9g
Annoskoko puolitettuna1902g900kcal48g28.4g61g19g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251