Rahkatorttu

RAHKATORTTU
175°C uunipellillinen tai 2 pyöreää vuokaa

Sekoita keskenään:

4 lasia vehnäj.

2 lasia sok.

2 tl leivinj.

2 tl soodaa
2 tl vaniljasok.

250 gr sulaa rasvaa (300)

Ota seoksesta syrjään 2 lasillista, jotka ripotellaan lopuksi päälle.

Lisää toiseen osaan, josta tulee torttupohja:

1 muna
1lasi piimää

Sekoita keskenään väliin tulevaa seosta varten:

2 prk rahkaa
1 lasi sok.

2 Munaa
1 tl vaniljasok.

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 895g3634kcal0g894.5g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g169kcal0g41.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 290g413kcal36.2g0.9g29.7g0g
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g351g123kcal13g15.1g1.4g0g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g878g571kcal96.6g36.9g2.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore88g22kcal0g7.9g0g0.1g
Sunnuntai AnniHelena kakkuvehnäjauho (Sunnuntai), annos 75g808g2827kcal96.9g573.4g17g24.2g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g439g3160kcal4.4g4.4g351.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g21898kcal496g3162.8g803.6g48.8g
Valittu annoskoko3808g10949kcal248g1581.4g401.8g24.4g
Annoskoko puolitettuna1904g5475kcal124g790.7g200.9g12.2g
Arvot/100g100g288kcal6.5g41.5g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107329