Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1405g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 1405g543kcal46.4g39.3g21.1g0g
Kananmuna kuoreton 309g441kcal38.6g0.9g31.7g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 675g2326kcal37.1g513.8g8.1g8.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g6621kcal244.2g1108g121.8g16.8g
Valittu annoskoko3808g3311kcal122.1g554g60.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna1904g1655kcal61.1g277g30.5g4.2g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.5g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145