Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 273g1008kcal50.4g30g59.1g82.8g
Sokeri 2123g8618kcal0g2121g0g0g
Siirappi 182g548kcal0.2g134.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 908g2998kcal18.2g27.2g317.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 254g1806kcal1.9g1g203.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g68g273kcal0g67.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g30501kcal141.4g4762.4g1161g165.6g
Valittu annoskoko3808g15251kcal70.7g2381.2g580.5g82.8g
Annoskoko puolitettuna1904g7625kcal35.4g1190.6g290.3g41.4g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297