Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1869g726kcal8.2g127.1g9.3g48.6g
Kananmuna kuoreton 1028g1466kcal128.5g3.1g105.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g23g13kcal1.4g0.7g0.5g23.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g467g2803kcal112.1g30.8g252.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl421g3785kcal0g0g420.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g17585kcal500.4g323.4g1576g144g
Valittu annoskoko3808g8793kcal250.2g161.7g788g72g
Annoskoko puolitettuna1904g4396kcal125.1g80.9g394g36g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794