Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31332g866kcal146.5g55.9g4g0g
Kananmuna kuoreton 879g1254kcal109.8g2.6g90.1g0g
Hermesetas, annos 5g133g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml266g56kcal21.6g0g0.8g0.3g
Kookoshiutale 133g880kcal10.8g8.5g85.9g21.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1065g2953kcal21.3g32g298.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g12016kcal620g198g958g44g
Valittu annoskoko3808g6008kcal310g99g479g22g
Annoskoko puolitettuna1904g3004kcal155g49.5g239.5g11g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512