Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2336g1891kcal36.7g393.2g1.2g70.1g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl467g397kcal6.5g20.6g32.7g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal0.9g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g4755kcal94.8g859.6g69g149g
Valittu annoskoko3808g2377kcal47.4g429.8g34.5g74.5g
Annoskoko puolitettuna1904g1189kcal23.7g214.9g17.3g37.3g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920