Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1069g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1136g4610kcal0g1134.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1069g225kcal3.2g17.1g0g1.1g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g535g2346kcal19.8g13.9g245.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g14361kcal46g2331.2g491.6g2.2g
Valittu annoskoko3808g7181kcal23g1165.6g245.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna1904g3590kcal11.5g582.8g122.9g0.6g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113