Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1063kcal121.7g0g64g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1281g320kcal12.8g70.4g0g17.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g192g54kcal1.2g11.4g0.4g4.8g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.6g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai8g28kcal1g5.7g0.2g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g10g16kcal1.7g2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g3032kcal280.6g189.4g130g49.8g
Valittu annoskoko3808g1516kcal140.3g94.7g65g24.9g
Annoskoko puolitettuna1904g758kcal70.2g47.4g32.5g12.5g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139