Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1680g12264kcal16.8g16.8g1344g0g
Aurinkokuivattu tomaatti392g710kcal10.6g47g54.9g0g
Valkosipuli 336g364kcal26.5g54.8g2g7.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g224g105kcal3.4g16.4g2.7g6.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro224g69kcal4.7g9.4g1.1g7.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g336g733kcal77.3g0.3g47g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g336g2184kcal100.8g0g134.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g280g321kcal2.4g17.5g28.6g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g33497kcal485g324.4g3229.4g60g
Valittu annoskoko3808g16749kcal242.5g162.2g1614.7g30g
Annoskoko puolitettuna1904g8374kcal121.3g81.1g807.4g15g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020