Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2104g506kcal38.1g46.3g6.3g48.4g
Vehnäjauho puolikarkea 84g289kcal8.6g58.9g1g2.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1403g463kcal46.3g68.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g140g393kcal26.6g0g30.9g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g512kcal0.7g0.7g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g4325kcal240.6g349.2g188.6g102.6g
Valittu annoskoko3808g2163kcal120.3g174.6g94.3g51.3g
Annoskoko puolitettuna1904g1081kcal60.2g87.3g47.2g25.7g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204