Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 884g289kcal5.5g49.2g1.8g22.5g
Sokeri 506g2055kcal0g505.8g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g357g1248kcal6.1g317.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 770g967kcal84.7g2g69.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 713g2447kcal72.7g499.2g8.6g25g
Grahamjauho 143g468kcal15.1g86.6g3.1g14.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g143kcal0g35.3g0g0g
Leivinjauhe 29g50kcal1.5g10.8g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g86g282kcal6.8g52.2g1.6g16.3g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 285g2018kcal0g0g228.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g19933kcal384.8g3116.8g625.6g156g
Valittu annoskoko3808g9967kcal192.4g1558.4g312.8g78g
Annoskoko puolitettuna1904g4983kcal96.2g779.2g156.4g39g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604