Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino525g1785kcal120.7g278.2g19.4g31.5g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g53g59kcal0.4g12.1g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl525g200kcal5.2g47.2g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Rypsiöljy 98g867kcal0g0g98g0g
Basilika, tuore 35g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g438g1072kcal78.7g2.6g83.1g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g875g175kcal5.2g28.9g2.6g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1225g159kcal13.7g12g2.5g14.7g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g8811kcal453.4g797.6g412g94.4g
Valittu annoskoko3808g4406kcal226.7g398.8g206g47.2g
Annoskoko puolitettuna1904g2203kcal113.4g199.4g103g23.6g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565