Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2799g777kcal33.3g113.6g5.6g58.8g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Voi 40% rasvaa 40g150kcal0.8g0.8g16.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai800g2958kcal40g255.9g199.9g16g
Siirappi, tumma60g192kcal0.1g44.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7616g8222kcal151.2g840g444g153.4g
Valittu annoskoko3808g4111kcal75.6g420g222g76.7g
Annoskoko puolitettuna1904g2055kcal37.8g210g111g38.4g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903