Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 50g177kcal0.2g0g19.9g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34g0.6g1.7g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe25g92kcal0.9g20.4g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten13g41kcal2.9g5.6g2.6g1.4g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g50g152kcal4.8g30.5g1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g1935kcal39.2g316.2g58.8g20.6g
Valittu annoskoko381g968kcal19.6g158.1g29.4g10.3g
Annoskoko puolitettuna191g484kcal9.8g79.1g14.7g5.2g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182