Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 60g104kcal4.6g1.4g9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.7g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi60g270kcal3.9g36g12.6g1.9g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton24g173kcal0g0g19.2g0g
Mangosose, Piltti75g45kcal0.3g11.2g0.3g0.7g
Sokeri 26g103kcal0g25.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.8g6.3kcal1.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g1882kcal35.8g159.2g124.4g5.2g
Valittu annoskoko381g941kcal17.9g79.6g62.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna191g471kcal9g39.8g31.1g1.3g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199