Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 197g282kcal24.7g0.6g20.2g0g
Canderel makeutusjauhe6g23kcal0.2g5.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Kuohukerma,valio,2dl120g407kcal2.4g3.6g41.9g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g47g242kcal3.4g15.5g18.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g1981kcal64g59g163.8g3.6g
Valittu annoskoko381g990kcal32g29.5g81.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna191g495kcal16g14.8g41g0.9g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580