Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g151g36kcal2.7g4.5g0.8g2.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 151g497kcal3g4.5g52.7g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g1111kcal13.6g25.8g107.4g8.8g
Valittu annoskoko381g556kcal6.8g12.9g53.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna191g278kcal3.4g6.5g26.9g2.2g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750