Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 83g28kcal0.6g4.6g0.1g1.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g53g319kcal12.8g3.5g28.7g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g83g50kcal8.3g3.6g0.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5g0.5kcal0.1g0g0g4.2g
Kananmuna kuoreton 153g218kcal19.1g0.5g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g1238kcal82g25.6g89.4g10.8g
Valittu annoskoko381g619kcal41g12.8g44.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna191g310kcal20.5g6.4g22.4g2.7g
Arvot/100g100g162kcal10.8g3.4g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500