Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g13g4.5kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g250g95kcal2.8g20.8g0.3g4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)25g41kcal0.8g1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana762g324kcal8.8g50g9.8g10g
Valittu annoskoko381g162kcal4.4g25g4.9g5g
Annoskoko puolitettuna191g81kcal2.2g12.5g2.5g2.5g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.6g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792