Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 84g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Pinaattipakaste 150g42g5.9kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 56g75kcal4.7g9.9g1.1g2.8g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.4g5kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Sipuli kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)39g93kcal7.9g0.2g6.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g42g158kcal5.5g30g2.4g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g761kcal46.4g85.6g24.8g16.6g
Valittu annoskoko381g380kcal23.2g42.8g12.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna191g190kcal11.6g21.4g6.2g4.2g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148