Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 109g37kcal0.8g6g0.1g1.5g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.6g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g13g44kcal0g10.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g312kcal1.6g70.8g0.2g3g
Valittu annoskoko382g156kcal0.8g35.4g0.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna191g78kcal0.4g17.7g0.1g0.8g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996