Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen166g43kcal1.5g7.7g0.7g3.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti55g153kcal1.9g3.1g14.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha110g182kcal20.8g0g11g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 44g99kcal7g0.2g7.9g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio7g19kcal2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g992kcal66.4g22g71.2g6.6g
Valittu annoskoko382g496kcal33.2g11g35.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna191g248kcal16.6g5.5g17.8g1.7g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317