Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 158g61kcal1.6g10.9g0.3g3.9g
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g141kcal11.7g0g10.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 66g90kcal1.6g19.9g0.2g0.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g44g110kcal8.3g0g9.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g44g53kcal1.5g1.6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g938kcal50.2g71.6g50g9.4g
Valittu annoskoko382g469kcal25.1g35.8g25g4.7g
Annoskoko puolitettuna191g235kcal12.6g17.9g12.5g2.4g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059