Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl56g225kcal0g56.2g0g0g
Oivariini vähärasvainen19g103kcal0.2g0.2g11.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai55g192kcal6.6g38.9g1.2g1.6g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Raparperi 94g32kcal0.6g5.2g0.1g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Oivariini vähärasvainen8.4g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Perunajauho 1dl=70g5.6g19kcal0g4.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g1452kcal33.2g224.2g45.4g5.8g
Valittu annoskoko382g726kcal16.6g112.1g22.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna191g363kcal8.3g56.1g11.4g1.5g
Arvot/100g100g190kcal4.4g29.4g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624