Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2800g778kcal33.3g113.7g5.6g58.8g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Voi 40% rasvaa 40g150kcal0.8g0.8g16.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai800g2960kcal40g256g200g16g
Siirappi, tumma60g192kcal0.1g44.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7620g8226kcal151.2g840.4g444.2g153.4g
Valittu annoskoko3810g4113kcal75.6g420.2g222.1g76.7g
Annoskoko puolitettuna1905g2057kcal37.8g210.1g111.1g38.4g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903