Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g900g180kcal22.5g10.8g4.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.4g0g96g0g
Tomaattimurska, 1 prk1600g429kcal9.6g84.8g3.2g22.4g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g9g32kcal0.9g7g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g46g1.4kcal0g0.5g0.5g0g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7631g5593kcal450.4g236g309.4g67.4g
Valittu annoskoko3816g2796kcal225.2g118g154.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna1908g1398kcal112.6g59g77.4g16.9g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267