Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g600g432kcal15g100.8g0.6g0g
Juuriselleri 450g142kcal5.6g20.7g0.9g13.9g
Palsternakka 600g382kcal3g70.8g2.4g27g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Fenkoli, annos 100g300g93kcal3.7g21.9g0.6g9.3g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3g7.8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g600g570kcal48g84g4.2g48g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 195g64kcal1.2g10.8g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g4418kcal171.6g774.6g56.6g217.2g
Valittu annoskoko3816g2209kcal85.8g387.3g28.3g108.6g
Annoskoko puolitettuna1908g1105kcal42.9g193.7g14.2g54.3g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840