Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1197g4430kcal59.9g383.1g299.3g23.9g
Pinaattipakaste 150g449g63kcal8.5g1.8g2.2g5.8g
Parsakaali brokkoli 449g157kcal20.7g8.8g1.3g11.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 599g1790kcal107.7g7.2g149.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots150g928kcal43.4g19.5g82.3g5.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 599g515kcal18.6g26.3g35.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu359g453kcal39.5g1.1g32.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g16671kcal596.6g895.6g1205.8g92.8g
Valittu annoskoko3816g8335kcal298.3g447.8g602.9g46.4g
Annoskoko puolitettuna1908g4168kcal149.2g223.9g301.5g23.2g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218