Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g3103g4872kcal676.5g0g220.3g0g
Ruskea suuruste, Maizena113g429kcal1.1g103.7g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Paprikajauhe 45g145kcal6.7g8.3g5.9g16.9g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 25g53kcal7.4g1.6g1.7g0.3g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g11276kcal1397g278.8g458.8g49.8g
Valittu annoskoko3816g5638kcal698.5g139.4g229.4g24.9g
Annoskoko puolitettuna1908g2819kcal349.3g69.7g114.7g12.5g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449