Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1500g1065kcal24g240g1.5g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli210g57kcal2.9g8g1.3g2.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 450g782kcal79.2g0g52g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g45g7.2kcal1.5g0.5g0.1g0.5g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g990g545kcal30.7g63.4g19.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)21g151kcal0g0g16.8g0g
Kesäporkkana (Pirkka)600g150kcal3.6g31.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g5512kcal283.8g687.4g185.4g5.6g
Valittu annoskoko3816g2756kcal141.9g343.7g92.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna1908g1378kcal71g171.9g46.4g1.4g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957