Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1514g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 151g113kcal19.9g1.7g0.6g10.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 164g1446kcal0g0g163.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1969g6755kcal200.6g1378g23.6g68.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g16627kcal441g2759.4g375.4g158.6g
Valittu annoskoko3816g8314kcal220.5g1379.7g187.7g79.3g
Annoskoko puolitettuna1908g4157kcal110.3g689.9g93.9g39.7g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760