Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1043g877kcal11.5g190.9g4.2g18.8g
Sitruunamehu, laimentamaton89g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g596g4293kcal0g0g477g0g
Sokeri 760g3086kcal0g759.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g492g703kcal33.9g0.8g28g0g
Vehnäjauho puolikarkea 775g2660kcal79g542.6g9.3g27.1g
Leivinjauhe 30g52kcal1.6g11.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1g23.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g23596kcal254.6g3060.4g1039g92.2g
Valittu annoskoko3816g11798kcal127.3g1530.2g519.5g46.1g
Annoskoko puolitettuna1908g5899kcal63.7g765.1g259.8g23.1g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468