Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g202.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1170g328kcal7g69.6g2.3g29.3g
Voi 126g914kcal1.5g0.5g102.4g0g
Hunaja 90g297kcal0.4g72.7g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g450g1620kcal126g9g121.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g11967kcal764.8g315.4g858.2g58.6g
Valittu annoskoko3816g5983kcal382.4g157.7g429.1g29.3g
Annoskoko puolitettuna1908g2992kcal191.2g78.9g214.6g14.7g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318