Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1696g3756kcal296.8g0g288.3g0g
Kananmuna kuoreton 533g760kcal66.6g1.6g54.6g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g485g567kcal13.6g19.4g48.5g0g
Edamer Viipale, annos 18g485g1560kcal121.1g9.7g116.3g0g
Sipuli 182g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 61g66kcal4.8g9.9g0.4g1.3g
Tomaatti 363g83kcal2g12.5g1.1g5.1g
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g13720kcal1015.4g127.4g1019.6g21.6g
Valittu annoskoko3816g6860kcal507.7g63.7g509.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna1908g3430kcal253.9g31.9g254.9g5.4g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249