Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1036g262kcal5.2g43.5g2.1g19.7g
Kaali, valkokaali383g81kcal4.6g13g0.8g8g
Parsakaali brokkoli 90g32kcal4.2g1.8g0.3g2.3g
Timjami 9g26kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 1802g4150kcal227.2g13.7g358.4g0.4g
Oliiviöljy 225g1992kcal0g0g225.3g0g
Persilja 180g49kcal2.5g2g0.4g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g13230kcal491.4g161.4g1176.4g99.2g
Valittu annoskoko3816g6615kcal245.7g80.7g588.2g49.6g
Annoskoko puolitettuna1908g3308kcal122.9g40.4g294.1g24.8g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996